Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

I skimret av en tår
en bild av dig jag ser
du stod där mitt i ljuset
sen ser jag inget mer

Du var min stora kärlek
jag såg dig stå vid randen
mellan dröm och verklighet
du höll en snöboll uti handen

Du togs ifrån mig en vinter
när det var som allra bäst
jag tänker mig tillbaka
till då vi hade det som bäst

En lite ängel finns här nu
hon är en avbild stor
du lämnade henne då du for
det minnet inom oss bor

I skimret av en tår
en bild av dig vi ser
en vacker bild i ljuset
sen ser vi inget mer

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-22 08:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Sorgsen dikt med minne och saknad.
2024-04-23

  Blomma-Stjärna VIP
kärleksfullt i minne - <3
2024-04-22

  Maria Sundelin VIP
Stämmningsfull

2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO