Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frusna själar möts


frusna själar möts
bara
för ett ögonblick
ett kort moment
men som
sträcker sig förbi
evighetens gränser

frusna själar möts
förenas
blir en
dras ihop
genom
ett kompakt kraftfält
osynligt
för utomstående

frusna själar möts
gnistor
fjärilar
fyrverkerier
eldar
trumpeter

frusna själar möts
blir en




Fri vers av selma..
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-03 21:01



Bookmark and Share


  Magica VIP
Stark och berörande text!
2020-08-01
  > Nästa text
< Föregående

selma..