Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken, min mening..


Ljuset är min moder.

Tilliten min fader.

Tystnaden min vän.

Drömmarna mitt hopp.

Sanningen min framtid,

& kärleken min mening..




Fri vers av harmoonia
Läst 591 gånger
Publicerad 2006-06-25 17:48



Bookmark and Share


  Nattis83
Låter underbart :)
/Natalie
2006-06-25
  > Nästa text
< Föregående

harmoonia
harmoonia