Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du förstå det?

Du skjuter dina
amorpilar rakt
in i min hungrande själ.
Jag kysser dig mitt i prick.
Vi träffas och dör
tillsammans ibland.
Livsglädjen som
exploderar i en
skön chock.
Jag älskar dig så
oerhört mycket!
Kan du förstå det?
Du gör mig härligt
galen och fri.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-08 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna