Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni förtjänar att Dö

 

Du är en produkt av incestuös avel

Det märks när du fingerpullar din navel

Ja, du är för urbota dum för att hitta

Vägen till din egen slemmiga fitta

 

 

Så ensam med dig på en öde ö

Skulle jag hellre av kåtslag dö

Än att din hyska – så vidrig och sjuk

Knulla ens med en stulen kuk

 

 

Dokusåpaluder!

Såna som du skall hållas kort

Dokusåpaluder!

Retroaktiv abort!

 

 

Du hänger på Sture, din manliga slyna

ÅDu är en madrass – en nedsprutad dyna

Du har ingen själ, du följer blott trender

Men du skall få lära dig le utan tänder

 

 

Jag repar din Merca med min BMX

Och knullar din farsa när du köper sex

Grundskolan gick du inte ens ut

Och snart är din tid i rampljuset slut

 

 

Dokusåpahorbock!

Såna som du skall hållas kort

Dokusåpahorbock!

Retroaktiv abort!

 

 




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-03 00:10



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja fy såna sirapstyper,

men jäklar vilka meningar du fått till den sista tiden

mord i ord
2019-07-04

  Öknens Ros VIP
Framtiden är nu, längre än så kan de inte tänka.
2019-07-03

  henke_r
Diktobjektet fick säkert jobb som influenser efter att ha uppmärksammats i denna dikt;)
2019-07-03

    ej medlem längre
Jävlar vad arg! Ja fy fan för det där dokusåpalivet. Kan inte fatta att så många drömmer om det.
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP