Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till den vackraste själ jag mött


Dina elektriska andetag

 

 

 

Du fladdrade in som ett rosa svampmoln

och mördade min slentrian med dina pulsslag.

Jag rustade mig med dina elektriska andetag,

när du kysste bort min gråsvarta förtvivlan.

 

 

Jag inhalerade dina svidande sagor

som karvats in i ditt sylvassa intellekt.

Du var den som fick min bittra blodpump

att slå magplask och knut på sig själv.

 
• 

Du var Den jag aldrig förtjänade…

men som fick mig att bli din ändå.

 



 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-12 03:10



Bookmark and Share


  Briza media
Underbart <3 <3 <3
2022-08-30

  Solweig Jansson VIP
Starkt och vackert !
2022-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP