Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Epistel N:o 21

Bläcket tjocknar,
Skrivarblodet slocknar,
Hjärnan stormar, skriften osnyggt ifylld,
Huvud i dimma,
Tankarna stimma,
Bläcket blir för det helt ensam beskylld,
Stoppet har vållat,
Bläck ihop trollat;
Hur var dess glas,
När man det vänder
Där syns smutsränder
Bläck nekar, på diskaren pekar: Slashas!









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-05 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt