Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnbarnbarnets vaggvisa...

Ellies vaggvisa!
Mel. Klippa du som...

Ellie du ska sova nu
låt oss vagga dig till ro
sömnen, natten, väntar ju
just på dig, det kan vi tro
för att få sin egen stund
JUST MED DIG, SOM ÄR SÅ GO´ !

Dröm om vackra saker Skatt
som i morgon blir till skratt
för det då ju säkert gör
alla på ett gott humör
och ett jätte tack till dig:
ATT DU KOM TILL MOR OCH MIG!






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-10 19:13



Bookmark and Share


  limerick
Innerligt vackert!
2019-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt