Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ett och annat

Jag är naturligtvis i grunden densamme
nu som tidigare men skiftar
som ett musikstycke
spelat av Dalarnas sinfonietta
och Partille kammarorkester.
Violinen är död om inte stråken rör vid den
och vad vore väl jag utan den?
Det sägs att tiden förädlar en Amati, en Bouchet,
men också enkla redskap för klanger
mår väl av tid,
jag till exempel med min alltid skorrande sång.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-13 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist