Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vanan att dela upp meningar i lättlästa meningar om en tre eller fyra ord, kommer sig gärna av att en del människor säger sig ha 'svårigheter' med läsningen, på nya eller äldre dagar, om texten står som prosa betagen, i form.


Skönt på riktigt





En väninna det påstår
att samvaro med annan,

det är ju som
'skönt på riktigt' och

då menar hon varken
en promenad i skogen,

gå på tur i
fjällvärlden eller ens att

äta en god måltid
på stora, fina stadshotellet.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-25 14:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Skönt på riktigt
är nog så viktigt
lång eller kortsiktigt
men ändå inte för siktigt
2019-07-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP