Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mun, väcker sinnet, minnet...

Dagen är väckt
mörkret är spräckt
stjärnor som himmelen har täckt
stängda trots ljus
nu hörs annat brus
för folk väcks upp runt om så käckt!
Naturen är sedan länge helt klar
det hörs så väl när lärkan första tonen tar!

Och vid frukostbordet nu sitter
"team" som igår var i full fart
nu endast i håret syns nå´t glitter
ögonöppnaren saknas, klart...
Det har nu sats fram kaffe och muggar i rader
de vaknar och skryter om nattens bravader
då tänds i ögonen upp nå´t glitter
hjälpen höll, Livets Dryck Så Klart!














Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-31 07:57



Bookmark and Share


  danne //
Bara titeln säger en hel del..
och en bra text Ewa-Britt
2019-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt