Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Innan Louisiana blev vi hungriga och stannade till här. Bild: Sara Forslund.


Krokodil och grodlår på meny


En fantastisk brygga

med enastående

utsikt över vatten


Inte visste jag

att man kunde

äta krokodil


var som kyckling

men lite torrare

trots fritering




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-05 22:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, det finns mycket man inte har testat...modigt av dig...
2019-08-17

  Jaseph
Visste ej att man kunde käka krodil.
2019-08-11

  mare VIP
Jag är vegetarian
säger nej tack ;)
men sitter gärna
på bryggan ;)
2019-08-09

  Niliboy
Huga ligen å huvva!
2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP