Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi ska djupt ångra...! Bild: Sara Forslund


Elvis meditationsrum och böcker


Bland Elvis samlade favoritböcker fanns

bland andra böcker Kahlil Gibran. "Profeten"

bland en rad annan andlig litteratur som säger mig

att Elvis från barndomsåren hade kontakt med Gud


Jag har även hemma i mina gömmor en inspelning

av de andliga sånger som han spelade och sjöng in


Min undran i min egen meditation är var fanns de

troende som älskade Elvis som bad för honom???

En dag då vi får se våra förböners betydelse ska vi ångra

djupt att vi inte mer utnyttnade denna stora möjlighet...


https://www.poeter.se/Se+Utstallning?writer_id=21428&gallery_id=11925




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-17 19:44



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
En oförglömlig röst och en alldeles speciell människa. Hans insjungningar av andliga sånger har en särskilt innerlig ton.
2019-08-27

  mare VIP
Tänkvärd text
2019-08-19

  Niliboy
Du har så rätt så! Vi alla troende i denna sekulariserade värld har ett ansvar att bedja främja å missionera!
Det finns många att rädda!
2019-08-18

  Eva Langrath VIP
Fina funderingar
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP