Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Summering utanför Johnny Cash barndomshem i Dyess i Arkansas. Nyutlagd utställning om Johnny Cash på poeter.se https://www.poeter.se/Se+Utstallning?writer_id=21428&gallery_id=11947 Se gärna filmen: https://www.netflix.com/watch/70023968?trackId=1375228


Utanför Johnny Cash barndomshem.


Tankar kommer och tankar går här...


Här gjorde amerikanska staten - under

president Roosevelts tid flera"projekt" -


En strålande insats för arbetslösa som fick matkuponger,

mark, hus, hönsgård, rökstuga och utedass

för amortering i tio år sedan de fått inkomst

av egen bomullsplantage i stora fält runt huset...


Önskar av hjärtat den omsorgen för arbetslösa

i vårt eget land där allt just nu tycks gå åt fel håll

vad gäller vård, skola och omsorg över huvud taget samt

arbetslösa, utförsäkrade och pensionärer som inte längre

har råd att gå till tandläkare för nödvändig tandvård...


"Återge Världens förlorare deras värdighet;

det gör dig gott - så gör Gud." Psaltaren 41:2


Nyutlagd utställning om Johnny Cash!

https://www.poeter.se/Se+Utstallning?writer_id=21428&gallery_id=11947





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-25 17:05



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Intressant att få se och läsa. Johnny Cash brukar jag fortfarande lyssna på.
2019-08-27

  Niliboy
Ja, allt är blottlagt, de fattiga å arbetslösa kräva kärlek å omtanke, vad
Kan vi förmå?!
Välkommen hem käre vän!
2019-08-25

  mare VIP
En talande text
fattigdomen är på
god väg här
vem ska man
skylla på!?!
självklart
politikerna
de har tappat
förståndet
spåren efter
dem visar
klart på det!
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP