Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitet


Jag har inga identitetsproblem,
jag vet vilka vi är.
En dag kommer
jag att få varandra.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-01 11:45



Bookmark and Share


  Anna Helena VIP
Hahhah - den var riktigt bra. Känner igen oss!
2019-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna