Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid



Frid kommer efter döden.
Att fullt ut andas sin glädje.
I dödsljuset förklaras allt.
Kärlekens fullkomning när
hela själen slutligen vaknar.
Jublets extatiska blixtklarhet.
Det trygga och älskade barnets
vildsinta lekar tillsammans
med katten - gränslös lycka. 
Mamma som lagar köttbullar.
Ömheten och döden i samma
andetag, himmelrikets frid.

 




 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-01 14:28



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Fint Johan du har en säregen röst
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna