Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns det verkligen som 'en riktig sport' att ställa frågor 'vem som helst skulle kunna svara på'? Vad är egentligen sporten i det? Svårighetsgrad två, på en skala. Det regnar ute, När var det senasst översvämning i Sao Paolo?


Något litet om frågesport





Det som vore något värt poäng vore ju exempelvis frågor som
'Vem kom sjua i postgirot 1972'?
Eller om melodifestivalen, den som vann 1981 hade en bror som var vän med en person vilken ägde järnvägskiosken i Uddevalla som brann ned i ett blixtnedslag bara två år innan, vilken hobby hade en syssling till ägaren av den kiosken? Och vad hade modern till den personen för färger på sin klänning samma dag som kiosken brann ned?




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2019-09-01 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP