Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor, som en vän till mig uttryckt sig ibland, undrar så hur det alls gick att 'klara sig', tills vi blev just vänner. Men i vilket fall, sedan vi blev just vänner och umgicks 'långt om länge', tillvaron verkade som ljus och


Förklaringen som sådan





Den främsta orsaken till att människor
som 'genomlevde' året 1943 och fick 'bita ihop',
var att de fick klara sig 'så gott de kunde'.

Var att jag inte var född än,
så de fick helt enkelt vänta in
den underbara händelsen

då jag skulle 'komma till världen'
och som förgylla den
med min fantastiska närvaro.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-07 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP