Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är en tyst mycket värdig krigare


Mannen i kvinnan och kvinnan i mannen 
Han älskar att hon älskar att bli älskad
Mannen och kvinnan i en urstark union
I bördig mylla dricker de kosmisk mjölk
När de omfamnar varandra är glädjen
fullkomlig och de springer ut mot havet.

Kärleken är en tyst mycket värdig krigare
som tar de mest utsattas och sjukas parti
och som enkelt utför mirakler i det fördolda,
lika naturligt som att andas, som att skratta
Den optimala kärleken viker aldrig ned sig
Kvinnan i mannen och mannen i kvinnan.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-07 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna