Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek, stark och oförställd


I mitt bröst brinner en eld
Kärlek, stark och oförställd
Jag smeker ömt din kind
Det blåser en varm vind
Jag älskar dig med smärta
Känner plågan i ditt hjärta
Dom hade nästan ihjäl dig
Du kunde aldrig säga nej
Deras avsky arrogans och hat
De vill ha ditt huvud på ett fat
Hos mig är du trygg, säker
Jag vet vad det är som läker
I mitt bröst brinner en eld
Kärlek, stark och oförställd.










Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-10 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna