Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var en mörk och stormig natt. Regnet piskade och vinden ven så starkt i byarna samt träden att... (mer än hundra ord)


Tänk om du inte vaknar...



...som vanligt imorgon.
Hur de skulle
sakna dig där

du som brukar
'dyka upp' och
göra de andra

som dragande en
suck av lättnad
när du väl

kommer dig för
med att runda
väggen och få

dem att som
blomma upp och
verkligen som 'leva'.

Men om du
inte kommer, då
de ju måste

undra, sakna din
närvaro, kanske tänka
'tänk om', ja,

eller känna det
mera och hur
skulle det väl

kunna som sluta,
annat än med
väl viss förskräckelse?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-11 00:21



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Tänker på solen som jag hälsar varje dag; oavsett om den visar sig för mig eller ej. Vet att den har andra att värma. :)
2019-09-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP