Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Åter igen ett försök att skriva allt i en enda mening, bara med avbrott av kommatecken. Texten i sig skulle i och för sig kunna vara 'sann', delvis sann eller åtminstone en sorts föreställning om hur sanning tar sig ut.


Jag älskar skolan nu...




...men jag tyckte själv inte om att behöva
vara där och främst inte om att behöva
lära mig något, det vill säga komma ihåg det
som utspelade sig under skoldagen,

vad lärare hade på hjärtat för själva undervisningen
samt de kommentarer de hade svårt att
hålla inne med om 'allt mellan himmel och jord'
som inte tillförde något för undervisningen i sig.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 480 gånger
Publicerad 2019-09-12 13:35



Bookmark and Share


  ULJO
Skolan är vårt viktigaste instrument.
2019-09-12

  Öknens Ros VIP
Att lära sig att läsa, skriva och räkna är väl knappast en nackdel. Däremot hade jag gärna kunnat undvara mina kamraters nedlåtande handlingar.
2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP