Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filmen som på svenska fått namnet 'Häng dem högt', har absolut inte något med texten att göra. Vidare finns det tvenne filmer med den svenska titeln 'Blodröd sol', trots att den ena är en så kallad 'western'.


Häng dem högt




Kroppskläder såväl som lakan och handdukar
och underkläder samt strumpor och en del
andra persedlar kan fås just en sådan uppmaning

'man och man' emellan, trots att en del 'man'
numera är av annan art och sällan bär skägg,
skäggväxt eller ens någon högre ålder bär.

Klädstreck däremot, de kan sitta upp mest
varierande högt. Vidare 'sitter de uppe' som glor
med korpgluggarna öppna på 'vid gavel' stundom.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-18 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP