Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlycka



Jag kysser dina tår och dina fötter.
Fortsätter upp längs dina ben älskling.
Jag mellanlandar i ditt sköna sköte,
kysser din paradisknopp tills du blir
som tokig, jag älskar din ursinniga
kåthet och din virvlande livsglädje.
Med ett underbart skrik så kommer du.
Kysser din mage, och dina små ljuvliga
bröst. O du min själsfrände, sex för
oss är ren psykoterapi och healing.
Livet kommer på rätt köl igen när vi
kysser varandra vilt och intensivt,
och jag kommer in i dig bakifrån.
Våra ögon sprutar själslig energi
och tillvaron jublar igen, trots alla
problem, trassel och bekymmer.
Vi gråter tillsammans av ren lycka,
efter ännu en samtidig skön orgasm.
Det är exakt så här som livet ska vara.




Bunden vers av Johan Bergstjärna
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-09-20 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna