Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trump


Hur i fridens namn kunde USA välja den här fånen till president?
En imbecill jävla pajas och nolla som snart förhoppningsvis är bortröstad och bortglömd. En man som fastnade i utveckling och mognad någonstans i tonåren.
Säkert med en och annan psykisk diagnos.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-24 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna