Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Checkerboard Mesa

vi stannade för att se snön i sprickorna
för att lära oss om vinter i öknen
jag hade inte blivit sjuk än
inte svag och illamående

vi lämnade Utah
i Arizona kom febern
platåerna passerade i varma dimmor
jag var mitt friskaste vid Checkerboard Mesa




Fri vers av 99knivesinside
Läst 380 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-25 21:53



Bookmark and Share


  kriya
det är bedrövligt att denna fantastiska text inte fått mer uppmärksamhet. den blir som en av mina egna minnen om du ursäktar. tack för att du skriver.
2019-09-29

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
bra och starkt minne
2019-09-26
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside