Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som igår


6 år



Pang

Som att halka på en isfläck

åkte rutschkana rakt ner
i djupet

Sex år, som igår

När jag sänkte garden
kom en högerkrok

Raklång ligger jag i leran
förvånad

Kylan kommer krypande
igenom tyget

Stenen i bröstet håller mig
stadigt kvar

Kippar efter andan

Tankarna maler sakta ner mitt
försvar

NEJ!

Min själ ropar, du måste andas
Det är ingen sten, ingen lera

Kravlar mig sakta upp, benen som gelé
trycket är kvar, jag är lerig men
andas, ryckigt

Skakad, fryser

men lever



Helena 2019-09-26




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-26 09:16



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Livets återkommande ronder i ringen...visst är det märkligt hur vi ändå oftast reser oss...men i tillbakablicken rädslan för ännu en match om hörnet...
Härligt att ha Dig här!
2019-09-26
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW