Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina otroliga ögon


Våra vilda varma
kyssar i en yster dans
Jag är så lycklig för
du tar mig ingenstans
Allt jag vill är att älska
dig, vill dig allt väl
I dag så är dina ögon
helt otroliga, du
flödande vackra själ
Jag vill ha dig i en skog
Länge, tills vi har fått nog
Du får mig att vilja leva
min ljuvligt underbara Ewa.





Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-09-28 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna