Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm om hur härligt det ska bli


Älska dig själv när tiden är svår.
Om fem månader är det ju vår.
Ty kärleken är förunderlig magi.
Dröm om hur härligt det ska bli.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-09-28 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna