Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: ULJO


Vi vill

Vi vill kramas
känna värme
god beröring
med känslor uti
Vi vill kramas
natten igenom
tillsammans
i en evig harmoni

Vi vill pussas
på hud och panna
fint på kinden
och på mun så röd
Vi vill pussas
läppar mot läppar
starka känslor
och en inre glöd

Vi vill kyssas
virvlande känslor
beröringens fina
kan aldrig ta slut
Vi vill kyssas
långsamt och härligt
rörelser mjuka
kärlekens attribut

Vi vill älska
bli ett med varandra
åtrå och glädje
och känslor så heta
Vi vill älska
puls och vibrationer
älskar dig så
ja det ska du veta

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 414 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-10-09 06:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just precis så! Härligt längtande underbar!
2019-10-18

  ResenärGenomLivet
Härlig text, ja, det är mycket som vi vill...
2019-10-11

  Yrre VIP
Så fin denna!
2019-10-11

  Nils-Robert
Fint om kärlek
2019-10-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar kärlekspoesi! Passionerad text!
2019-10-10

  Karina"Kia"
Kärlekens alla prefektionella krav att vara bra....
Som en uppgift att klara av "den"

Skillnaden i beröring är stor och kan bli missvisande i dessa tider!
2019-10-10

  Blomma-Stjärna VIP
het och kelig
härlig dikt om parkärlek!

2019-10-09

  M.Eta
Kärlekspoesi från din fina penna!
2019-10-09

  soligajag_1 VIP
Underbar kärlekspoesi som får hela min kropp att vibrera i kaskader av passion!
2019-10-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbar poesi om kärlek, värme och gemenskap!
2019-10-09

    Lena Staaf VIP
Man blir glad av din dikt. Så här fin och enkel kan kärlek vara!
2019-10-09

  Öknens Ros VIP
Mer kärlek till världen!
2019-10-09

  Solstrale VIP
Det vackraste och finaste! :)
2019-10-09

  StinaJ VIP
Härlig kärlek flödar genom texten. Klart man vill kramas när man är kär.
2019-10-09

  Palett
Starka känslor i denna fina text !
2019-10-09

  Feliaxel VIP
Fantastisk kärlekspoesi
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO