Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: ULJO


Röda rosor

Vill hålla dig hårt
en liten stund
vara vakna i natten
utan någon blund
dig i min närhet
när månen är kall
bland varma filtar
i mörkret svall

Det du ska få
är rosor så röda
för själens ro
sinnena må glöda

Vill vara din kärlek
på livets estrad
hålla dig i en evighet
under trädens blad
njuta till tonerna
likt Stradivarius violin
ett gåtfullt tecken
samvetets skrin

Det du ska få
är rosor så röda
för själens ro
sinnena må glöda

Vill hålla vördsamt
om din varma barm
tankar och känslor
få njuta din charm
dig i min närhet
gör mig så stark
likt fina rabatten
blomsterfylld mark

Det du ska få
är rosor så röda
för själens ro
sinnena må glöda

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 649 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-02 05:49



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ömt och kärleksfullt
2019-12-09

  Lasseman VIP
Så vacker och fin att den känns där den skall.
2019-12-03

  lodjuret/seglare VIP
Påminner om den gamla schlagern 'Tiotusen röda rosor', som jag skall ge te dej... bara att om du int är där just då, de må pryda min egen vas eller famn, minst lika väl.
2019-12-03

  ResenärGenomLivet
Det passar så bra med de upprepade korta verserna...fint...
2019-12-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert och kärleksfullt diktat!
2019-12-02

  överlevaren VIP
En doft av kärlek!
2019-12-02

  DavidM VIP
Ömsint författad text.
2019-12-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens signum i finstämd rimmad dikt med röd rosendoft.
2019-12-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Röd ros den bär i
sin själ vad kärlek är
ingen kan som den
blomma ut, så flott
så gott blir godare
än gott!

2019-12-02

  Öknens Ros VIP
Finstämt och kärleksfullt.
2019-12-02

    ej medlem längre
En finstämd dikt med en fin rytm!
2019-12-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vackert, ömsint och kärleksfullt!
2019-12-02

  Kungskobran VIP
Fint
2019-12-02

    Lena Staaf VIP
Innerlig och varm kärleksdikt.
2019-12-02

  Feliaxel VIP
Vackert och kärleksfullt
2019-12-02

  Maria Sundelin VIP
Ömsint
2019-12-02

    ej medlem längre
Så varmt och ömsint om kärlek!
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO