Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulens strategi


Djävulens briljanta strategi
är att inte märkas och synas,
men att vara febrilt aktiv
med att ljuga, manipulera
och förstöra för människor.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-03 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna