Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ägo kommer före del ibland. Som i ägodel. Barn och djur är dock inga leksaker. Det är däremot det en själv samlar på. Fast jag samlar i och för sig även på upplevelser. Inte bara på prylar, vänner och bekanta. Ibland så kommer jag på mig själv med att


En smula småprat i poesiform (II)




Petra ser ogärna
på sig själv som generös.
Bäst tycker hon om
att ge bort saker jag inte har.

Som exempelvis pengar.
Vad hon skulle göra om jag hade
en drös (myckenhet) av dem.
Det vet hon inte heller.

Men funderat över svaret
på den frågan, det har Petra.
Så hon har åtminstone det i sin ägo.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 733 gånger
Publicerad 2019-12-07 02:36



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det skulle vara bra om man fick betalt för varje tanke man har! (Ett villkor skulle vara att tanken var ny)
2019-12-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP