Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens pånyttfödelse genom kärlek


Dina eldblommande glittrande orgasmer gör mig lycklig.
Våra kyssars accelererande glädje som river alla murar.
Efter år av irrande i ångestens öknar fann vi paradiset.
Det massiva mörkret exploderar ut i ljus i våra andetag.
Vi hungrade efter frid och vår kärlek förvandlade livet
till en lugn och trygg värld fylld utav mirakler och magi.
Dina smekningar fyller mig med en överjordisk kåthet
och vi dansar oss hem genom den förhäxade skogen.  




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 139 gånger
Publicerad 2019-12-09 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna