Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juldöden


Jag dör mycket hellre än firar en traditionell jul.
Maten är snusk och glädjen bara kopplad till att
barnen ska skämmas bort med en massa julklappar.
Ett kommersiellt jävla superjippo med påtvingad
gemenskap med folk som man är så jävla trött på.
Mina barn har bett att få slippa så många julklappar,
för de vill skicka pengar till alla de barn som i stort
sett inte har ett jävla dugg, och som dör i sjukdomar
för att de är undernärda och saknar mediciner.
Julen är en styggelse, förutom firandet av vår
frälsare Jesus Kristus i en lycklig läcker härlighet!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 130 gånger
Publicerad 2019-12-12 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna