Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets hjärta



Solen har gått upp första gången på 100 år
Våra känslor är nyfödda glittrande underbara
Alla de ljuvliga ungarna skrattar revolutionärt
åt alla de vuxna som förställer sig som vanligt
Det ska komma en ny tid då kärleken segrar
när vi ska sjunga sånger om stolthet och glädje
och vi ska återuppstå i en vår som sprakar röd
Jag gråter när jag ser in i dina otroliga ögon
när du berättar allt som ska frälsa oss lyckliga
Ljusets hjärta är vårt hem där mirakler ska ske.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-12-14 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna