Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din södra farled


Jag kysser mig
nedåt längs
din södra farled
och det går som
elektriska stötar
genom din kropp
Ingen man hade
gett dig en orgasm
när jag kom med 
mina magiska
händer och min
gudomliga närvaro
in i ditt fattiga liv
När du ser på mig
så vaknar min själ
och sträcker på sig
lycklig men jag
är ändå rädd för
att du ska lämna
mig och gå till en
annan man
Vi lever våra
gladaste drömmar
tillsammans och
jag älskar att ha
dig i min famn
och ditt leende
är starkt som
solen i zenit. 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 160 gånger
Publicerad 2019-12-14 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna