Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallgrens Juloratorium


Samhällsklimatet och julruschen är suicidal.
Jag är ingenting och ingen inne i centrifugen.
Akutpsyk svämmar över utav vilsna själar.
En stark känsla utav overklighet fyller mig,
som att jag bara drömmer i en djup sömn.
Jag såg två riktiga människor på stan idag.
Samhället är ett enda gigantiskt dårhus där
folk är programmerade till att vara allt det
som är emot deras sanna inre natur och som
sakta kväver deras kärlek, glädje och harmoni.
Samhället är en maskin som äter sig in våra
huvuden och tvingar oss att tänka i helt fel
banor som leder oss in i en utpräglad egoism.
25 % håller på sverigedemokraterna, vilket
får mig att förstå hur sjukt detta landet är.
Åkessons snuskiga nuna får mig att kräkas.
Jag har helt klart hamnat på fel planet, och
jag blev ohjälpligt demolerad tidigt i livet.
Jag är ingenting och ingen inne i centrifugen.
Samhällsklimatet och julruschen är suicidal.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-19 20:32



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den flammar
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna