Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD JUL (nu dör en liten pojke...)

 

Den lille pojken
dör nu utav
undernäring
och brist på
medicin medan
vi frossar i
julklappar
mat och godis.
Strax dör en
liten söt flicka.
Vattnet i deras
brunn är förorenat.
Hej tomtegubbar
slår i glasen och
låt oss lustiga vara!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-22 12:26



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Ja. Visst är det för jävligt. och visst har man lust att skriva sådana här texter varenda dag. Problemet är kanske att man till slut tappar lusten att skriva något alls. Men jag håller med dig, situation är akut och man vill skrika ut det.
2019-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna