Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust för livet


Som en varm vind
rakt igenom oss
är våra kyssar
Våra själfulla 
ögons puls
fyller natten
med ett blixtljus
och alla mina
problem ter
sig futtiga
inför din
underbara
magiska
närvaro
Vår glädjes
milt flödande
åskväder
framkallas
av smekningar
och en ömhet
av himmelsk
vild kaliber
Vårt uppror på
alla fronter
föder oss på nytt
in i ett tillstånd
av skimrande
chockerande
frid och extas.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 177 gånger
Publicerad 2019-12-23 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna