Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten är tagen ur mitt rödgula häfte, utlagda som de är från högre nummer till lägre. Istället för som så vanligt är, det omvända. Bilden är ett sådant underbart samarbete mellan min kamera och det som blivit motivet.


(nr 37 av 124) I skuggan av ett barn





Nu är det höst
ut ur mitt bröst
kommer det en sång
ännu en gång

och där bakom en ek i parken
sitter en man
på en bänk lerig
sitter som sover han nästan
sitter med en flaska i sin hand
och en sorg

nu är det höst
ut ur mitt bröst
kommer det en sång
ännu en gång

och där i en damm
tom på vatten
sitter det ett barn och gråter
sitter det en mor och gråter
över en man
med en flaska i sin hand




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-29 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP