Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockrena kyssar


Våra klockrena kyssar
i det blixtrande mörkret
Vår tunga sorg slår
över i en skrattande
glädjes befrielse
Du rör mig med en
försiktig ömhets
glödskrift över min
hungrande själ
Jag är ett ymnigt regn
över dina förtorkade
uttröttade jordar 
Mörkrets onda krafter
har inte någon makt
över våra liv så länge
som vi förblir hos Gud
Det varma ljuset som
strömmar pulserande
Kärleken är miraklet.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-05 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna