Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtrande källa av lyckliga leenden


Svartån sväller sig stark i januarivår
Vi springer upprymda in i livets ljus
I din famn har jag en säkrad fristad
Jag älskar när jag får dig att skratta
Glädjen smäller som ett kanonskott
Evighetens andetag i våra orgasmer
I mina armar har du en trygg fristad
Den varma kärleksnaturens jublande
rytmiskt blixtrande källa av lyckliga
leenden hos människor som vet vad
meningen med deras och allas liv är
Våra uppror började på den absoluta
förtvivlade botten av vår existens, där
desperation och apati härjade oss fritt
Hos Gud kan vi andas ut i en trygghet
i vilken vi tar ansvar för Hans ömhet
Vi springer upprymda in i livets ljus
Svartån sväller sig stark i januarivår.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-01-10 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna