Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom inte här och tro


-Du ska inte komma här och komma och tro att du är något bara för att du är död.
-Jag skrev då och då himla bra medan jag levde.
-Litteratur, vilken jävla skit.
-Gud tyckte det i alla fall.
-Gud är en inbilsk trälig gubbjävel.
-Ja men han älskar mig i alla fall.
-Kärlek är för svaga människor, en jävla inbillning.
-Detta kan väl inte vara himmelriket?
-Nej det är skärselden.
-Jag har inte syndat så mycket.
-Jo när du var en jävla liten pojk.
-Jaha... men det borde vara preskriberat?
-Fråga djuren som du plågade ditt skenheliga mähä.
-Men jag har bett så många gånger om förlåtelse.
-Du ska få ditt straff, du ska inte få skriva något mer.
-Men då blir jag galen.
-Du är galen din lilla skit.
-Varför är du så infernaliskt elak?
-Jag är bara sann, vuxen och äkta.
-Nej du är demonisk din idiot.
-Nu ska du brinna i 1000 år.
-Nej..mamma...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-01-22 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna