Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är god och din bäste vän


Folk är låga, tarvliga och gemena - Gud är god och din bäste vän.
Folk gör allt för att förnedra dig - Gud är god och din bäste vän.
Folk njuter av att beljuga dig - Gud är god och din bäste vän.
Människor är proppade med jante - Gud är god och din bäste vän.
Människor hävdar att deras mörker är ljus - Gud är god och din bäste vän.
Människor är en samling fega svikare - Gud är god och din bäste vän.
Folk bygger sina liv på sanden och spottar på din klippa - Gud är god och din bäste vän.
Folk skrattar åt din gudstro - Gud är god och din bäste vän.
Folk är en hop väldigt omogna tonåringar - Gud är god och din bäste vän.
Människor är höga på sitt hat - Gud är god och din bäste vän.
Människor går gladeligen djävulens ärenden - Gud är god och din bäste vän.
Människor kan inte låta bli att skruva ur glödlampor i ditt livsträd - Gud är god och din bäste vän.
Folk hävdar att du är galen för att du går dina egna vägar - Gud är god och din bäste vän.
Folk säger att du är en pinsamt konstig typ då du tror på Gud - Gud är god och din bäste vän.
Folk hånskrattar åt dig när du sätter sunda gränser - Gud är god och din bäste vän.
Dom älskar att blankt avfärda dig för att du har en sån lyskraft - Gud är god och din bäste vän.
Deras mindervärdeskomplex skapar missriktade aggressioner - Gud är god och din bäste vän.
Du passar inte in någonstans med din briljans - Gud är god och din bäste vän. 
Sverige är ett i mångt och mycket ett efterblivet skitland - Gud är god och din bäste vän.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-30 09:09



Bookmark and Share


  Johanne Rydgren Rilje
Ja, Gud är god och en trogen vän!
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna