Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anekdot

En ymmig kväll i stadens centrum. En drink på uteserveringen till sammanslagen förundran över människobeteenden.
Konststycket att läsa främlingar som en öppen bok, är en få förunnad egenskap.
Samhörigheten tar ett kliv och kärleken är i luften.
En taxiresa till din lägenhet. Vi pratar i timmar, energin är oslagbar.
Känslor kliver fram som inte tidigare existerat, eufori på en annan nivå.

Tanken på att omständigheter kommer stå i vägen, strör salt i såren, när det enda jag vill är att vara med dig. Alltid.




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-08 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP