Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens erövrande


Jag är herren på täppan,
Jag har vandrat från krog till krog,
Och dragit över fruntimmer efter fruntimmer.
Jag skryter ståtligt inför mina manliga vänner,
Över helgens stora erövringar.
Ja, för jag är ju herren på täppan
och ingen kan ta den platsen från mig.
..............................................................
Jag ser på henne när hon kliver ut till duschen, jävlar vilket fruntimmer!
Jag hånler för mig själv och tänker, det är tur att man har god smak, trots alkoholens försämrande omdöme.
Fan, ett sånt fruntimmer skulle man inte säga nej till igen!
Fan,hon var ju rätt het på gröten igår kväll, skulle inte tveka att sätta på henne igen om hon är sån jämt.
Det vore verkligen något att skryta om inför grabbarna!
Ska fanimig be om hennes nummer, så man kan få sig ett nummer, när det känns behövligt.
................................................................................
Efter nattens stora erövring vänder kvinnan sig om i sängen.
Hon stiger upp och vandrar naken ut till duschen.
Hon tvättar noggrant av sig kvällens alla njutningar,
Sedan går hon försiktigt ut, till mannen i hennes säng.
Hon böjer sig ner mot den främmande mannen i hennes säng,
hennes ansikte är så nära hans, att han kan höra hennes andetag.
Med ett sarkastiskt leende på hennes läppar säger hon med en smekande röst:
-Tack, för i natt! Men nu är det dags att du går.




Prosa (Novell) av Veronica Eriksson Blok
Läst 580 gånger
Publicerad 2006-07-08 01:22



Bookmark and Share


  Freeman
Jag vet inte vad jag ska säga...för det finns inga ord som kan säga vad jag vill säga.
Om du orkar...vill jag att du läser min "Lördagkväll" som jag skrev idag...bara om du vill. Tack för allt du ger.
2006-12-07

  Billy Blue
Människan är det enda djur som har ångest efter att ha legat med någon. Antar att det är av kulturella skäl vi skuldbelägger sex - särskillt utanför äktenskapet. Texten var bra och bilderna tydliga. "Mannens" syn verkade tonårsaktigt vriden medan kvinnans syn var befriande frimodig. Man undrar om män egentligen är redo för sexuell jämlikhet...
2006-07-13

  Paigen
Män och kvinnor är båda av samma skrot och korn, och tyr är väl det.:)
2006-07-11

  Fredrik78
Jag tyckte verkligen om skildringen här. Du lyckades spela fram en pjäs klockrent. Även om jag verkligen avskyr både mannen och kvinnan i texten tyvärr.
2006-07-10

  aftermath
stark skildring om något angeläget.
2006-07-09

  Josi
Väl skrivet! Ja, det finns alltid två sidor av myntet! Läs gärna " fjällor vs boys" på min sida!
2006-07-08

    NoMi F
Underhållande läsning
bra skrivet
tack
2006-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Eriksson Blok