Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbrukad

skit i mig,
jag har slutat betyda,
finns inte i din värld,
jag brukar hjärtat i stunder
fyller tanken än mer
och dukar under

ibland skriande
med plågor
någongång med
en axelryckning

inte rädd för att inte finnas
är rädd för att inte synas
där pulsen mäts i volym
och inte i slag

skit i mig,
har brukat all tid
som jag fått,
nu måste jag ta
och där hytter omgivningen
med finger för att påvisa
min skyldighet att ge upp

det händer enbart
när solen är tveksam
att vakna




Prosa av Max Poisé
Läst 184 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-12 12:22



Bookmark and Share


  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Jag instämmer med det Marita råder.
2020-04-12

  ULJO
Ge inte upp. Hoppet det sista som över ger oss,
2020-04-12

    Lena Staaf VIP
Vad nu då? Du har ju precis kommit igång. Fast jag vet. Så kan det kännas.
2020-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Bäst att lyssna till den inre rösten oavsett om solen är vaken eller inte.
2020-04-12

  Öknens Ros VIP
Du, ge upp? Nä, tror inte det.
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé