Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På trettonhundratalet hade de ännu inte hört talas om vare sig telefoner, internet eller protestanter med planscher som prosterade mot det mes ta. Själv är jag sjukt trött på särskrivning och andra skrivningar på ens nesa...


En nära upplevelse av och





Co, som i Hansson o Karlsson.
Eller kanske Hansson o Son.
En nära 'co'-upplevelse är väl
'cor o na'?

Tja tig t?
Jo, ungefär som 'engelska sjukan',
digerdöden eller 'spanska sjukan'.

Det fick en säkert höra talas om
'intill döddagar' redan på den tiden.
Vilken tur att det inte fanns tevelision
redan på 'den gamla goda tiden'.

Ett annat problem är att den inte vet
om en själv 'haft det än' eller om
överraskningen ännu är i stundande.
Som en sorts hövinst på en lott eller så.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-07-29 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP