Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beredd

Varje steg jag tar
eller inte tar
är på riktigt
i det stora väntandet

Det mystiska
är alltid en möjlighet
en dörr i en korridor
rösterna från insidan

När dörren sedan öppnas
då är jag beredd




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-24 14:48



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Underbart magisk! Tack
2020-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP